• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Kontakta mig

Vänligen skriv via kontaktformuläret så återkommer jag så snabbt som möjligt!

©2017 BY JJT Media. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

En säsong med fullt fokus, på två fronter.

March 25, 2019

Licensen betald och en plan har skapats för säsongen. Det enda som är ovisst nu är hur det kommer bli att leva som förälder samtidigt. Som många vet så är det bara en månad kvar tills det dyker upp en ny team-medlem. En liten grabb! 

 

Många förebilder på elitnivå har lyckats med att ha familj med absolut större satsningar än vad jag gör så jag är inte orolig, men man vill alltid finnas för sin familj och vi får se vad livet har att bjuda på som spädbarnsförälder under en säsong. 

 

Träningsmässigt så har man inte varit på topp men en formkoll då och då gör man ju för att se hur kroppen svarar. Hittills med bra respons och en relativt pigg kropp.

 

Mycket av frånvaron från träning har berott på ett hektiskt och snabbt svängande arbetsschema. Men det blir ändring på det nu också, nytt jobb från och med den 1 april så nu blir dagarna enklare att planera både träningsmässigt och familjemässigt. 

 

Jag startar säsongen 2019 med träningsläger i slutet på april och är otroligt positiv med mycket energi och glöd, det här kommer bli en riktigt rolig säsong!

 

# 11 E.Jacobsson

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Svensk Mästare i Ski GP1

July 29, 2018

1/1
Please reload

Senaste inlägg

October 21, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square