• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Kontakta mig

Vänligen skriv via kontaktformuläret så återkommer jag så snabbt som möjligt!

©2017 BY JJT Media. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Årets sista race på ingång

September 21, 2018

Hösten är på ingång och det snabbt. Vindarna är fortfarande varma men kvällarna blir mörkare snabbare och vattnet sjunker i temperatur. Det borde inte stoppa en kan man ju tycka, det finns ju bra våtdräkter och torrdräkter. Sant så sant.

 

Dock så kommer det vanliga livet ikapp så här efter sommaren. Arbete, hem och andra förpliktelser äter upp tiden ganska så snabbt. Men några cykelpass ska det kunna bli för att kompensera förlorad tid på maskinen. 

 

En annan nackdel med denna perioden är sjukdomar som går nu, i skrivande stund ligger man förkyld i soffan. Troligtvis blev MTB-rundan här om dagen spiken i kistan som fick det att bryta ut. 

 

Men att tillfriskna går ganska fort och det är väl tur det, snart dags för "Kulramsmästerskapet" som arrangeras årligen av Orust Jetski Club. Dock denna gången i Lidköping den 13e oktober. Jag och farsan Tommy ska starta i lag på vår Kawasaki SX-R 1500. Det är en riktigt rolig tävling enligt vad jag har hört, jag har faktiskt aldrig kört den tidigare.

 

Bara Tommy, som även deltagit i Freestyle-grenen tidigare. Där blir det nog ingen repris efter fjolårets tok-krasch då han skulle dyka över nosen på maskinen och glida under ytan upp bakom maskinen igen. En liten detalj glömdes att vatten är hårt och att stoppa ner huvudet framför en maskin i hög fart bjuder på ganska bra smäll mot ansiktet. 

 

Det kanske bjuds på en video-sekvens eller två från helgen där nere, håller er uppdaterade! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Svensk Mästare i Ski GP1

July 29, 2018

1/1
Please reload

Senaste inlägg

October 21, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square