• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Kontakta mig

Vänligen skriv via kontaktformuläret så återkommer jag så snabbt som möjligt!

©2017 BY JJT Media. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Träningsläger 2018

May 13, 2018

Vilken helg!

 

Klockren med riktigt bra träningsförhållanden. Världselit på plats som gick att mäta sig emot och jag känner mig riktigt nöjd med knappa 15-20h körtid sen förra året på min Kawasaki SX-R 1500 då jag kämpade med att få in rätt körstil med en så snabb och bottenstark maskin. 

 

Helgen bjöd på sprint-race, tjuvstart-träning och ett heat enligt UIM's mått mätt. 19 (!!) minuter varade heatet vilket kändes, 152hk ihop med en grym mappning från V-tech gjorde sig uppmärksammad. Maskinen är urstark och att hitta rytmen gör det grymt roligt att köra den!

 

Nu är det hög tid att lägga i en högre växel och vässa fysiken ytterligare för att klara av högre pace under längre tid. 

 

Starterna satt precis som de skulle, vanligtvis har vi en hållare som styr upp maskinen innan gummibandet rycks och starten går men med min kroppslängd klarade jag starterna utan, och tog holeshot 2 av 3 starter. Mentalt var detta en riktigt boost och gjorde att man nu är otroligt hungrig inför första SM-deltävlingen som går i Karlskoga om drygt en månad. 


AG:s Foton va på plats och tog några foton, klicka på länken där ni hittar mig på några av dem. 

 

#11 E.Jacobsson

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Svensk Mästare i Ski GP1

July 29, 2018

1/1
Please reload

Senaste inlägg

October 21, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square